Voor liefhebbers, door liefhebbers

Toelichting premie

De premies voor het verzekeren bij Laropolis zijn zeer voordelig, ook voor Land Rover bezitters zonder Bonus/Malus (B/M) opbouw. U begint bij ons namelijk standaard met 35% korting.

 

Wij bieden u drie soorten dekkingen aan. De Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) dekking wordt berekend vanuit een vast bedrag van € 600 euro per jaar, waar uw B/M korting vanaf wordt getrokken. In de praktijk kan dit betekenen dat u slechts € 150 euro per jaar betaald voor uw verzekering.

 

De tweede dekking is de WA + beperkt Casco dekking. De kosten hiervoor bedragen 1.5% van de nieuwwaarde van de auto*.

 

De derde dekking is de WA + volledig Casco dekking. De kosten hiervoor bedragen 4% van de nieuwwaarde van de auto*.

 

Verder komen er geen verborgen kosten bij, enkel de standaard 21% assurantiebelasting. Natuurlijk kunt ook een ongevallen inzittenden en een rechtsbijstandsverzekering meeverzekeren.

 

Wanneer u bij het aanschaffen van uw Land Rover een andere auto voor het dagelijkse gebruik hebt, dan kunt u uw Bonus-Malus korting van uw dagelijkse-gebruik-auto ook gebruiken voor uw Land Rover. In theorie kunt u dus in het eerste jaar al een korting van 75% hebben op beide auto’s. De schadevrije jaren worden niet meegenomen wanneer u een verzekering afsluit.

 

Bereken nu zelf uw premie

 

Wanneer u een indicatie van uw premie wilt, dan kunt u die berekenen door bovenstaande link te openen.

 

Wanneer uw auto een nieuwaarde heeft van boven de 50.000 euro, dient uw auto te voldoen aan beveiliginseisen. Meer hierover vindt u bij het kopje 'beveiliging'

 

*De premie wordt berekend over de nieuwwaarde van de auto inclusief alle later aangebrachte onderdelen en accessoires. Indien de huidige dagwaarde van de auto hoger is dan de nieuwwaarde dan gaan we van die waarde uit.

Laropolis is onderdeel van de Van Lunen Adviesgroep