Premie indicatie


Wij bieden u drie soorten dekkingen aan:

  • De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekking wordt berekend vanuit een vaste premie van €1200,- per jaar, waar uw B/M korting vanaf wordt getrokken. In de praktijk kan dit betekenen dat u slechts €300,- per jaar betaalt voor uw verzekering.
  • De tweede dekking is de WA + beperkt Casco dekking. De kosten hiervoor bedragen 1,68% van de nieuwwaarde van de auto*.
  • De derde dekking is de WA + volledig Casco dekking. De kosten hiervoor bedragen 4,49% van de nieuwwaarde van de auto*.
Verder komen er geen verborgen kosten bij, enkel de wettelijke 21% assurantiebelasting. Natuurlijk kunt ook een ongevallen inzittenden, SVI en een rechtsbijstandsverzekering meeverzekeren. Wanneer u een indicatie wilt van de hoogte van uw premie, kunt u deze berekenen door uw gegevens hieronder in te vullen.

De premies voor het verzekeren bij Laropolis zijn zeer voordelig, ook voor Land Rover bezitters zonder Bonus/Malus (B/M) opbouw. U begint bij ons namelijk standaard met 35% korting. Wanneer u bij het aanschaffen van uw Land Rover al een andere auto voor het dagelijkse gebruik bij ons verzekerd hebt bij Nationale-Nederlanden, dan kunt u uw Bonus-Malus korting van uw dagelijkse-gebruik-auto ook gebruiken voor uw Land Rover. In theorie kunt u dus in het eerste jaar al een korting van 75% hebben op beide auto’s. De schadevrije jaren worden niet meegenomen wanneer u een verzekering afsluit. Als uw dagelijkse auto nog niet via ons bij Nationale Nederlanden loopt kunnen we daar natuurlijk een concurrerende offerte voor neerleggen en dan meteen uw landrover op die zelfde korting mee offreren. Mocht u echter via een andere aanbieder uw dagelijkse auto reeds bij Nationale-Nederlanden verzekerd hebben is dat ook goed en kunnen wij met een kopie van die polis ook de korting op de Larpolis verlenen.

*De premie wordt berekend over de nieuwwaarde van de auto inclusief alle later aangebrachte onderdelen en accessoires. Indien de huidige dagwaarde van de auto hoger is dan de nieuwwaarde dan gaan we van die waarde uit.
Als de nieuwwaarde van uw auto boven de €50.000,- ligt, dient uw auto te voldoen aan beveiligingseisen. Lees meer.

Uw gegevens

Nieuwwaarde
van uw auto
,-
Uw korting
(B/M van de huidige premie)
%

De ingevulde korting is boven de maximale waarde (75%).

De nieuwwaarde van uw auto is boven de €50.000,-. Dit betekent dat u aan beveiligingseisen moet voldoen. Lees meer.

WA - Volledig Casco

Premiepercentage
4,49 %
Totale kosten
(inclusief 21% assurantie belasting)
0,00

WA - Beperkt Casco

Premiepercentage
1,68 %
Totale kosten
(inclusief 21% assurantie belasting)
0,00

WA (Wettelijk Aansprakelijk)

Vast WA bedrag
€ 1200,-
Totale kosten
(inclusief 21% assurantie belasting)
0,00

Let op: de premie bereken tool geeft u een indicatie van de te verwachten premie, hier zijn geen rechten aan te ontlenen.
De kosten per incassomoment bedragen €2,50 en termijn betalingen zijn mogelijk zonder extra toeslag.

Als u bovenstaande gegevens wilt bewaren, kunt u hier screenshots van maken en deze opslaan.

Beveiliging


Een goede beveiliging van uw auto is belangrijk. Om de kans op diefstal te minimaliseren, dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen wanneer u uw auto volledig casco wilt laten verzekeren en uw auto een nieuwwaarde van €50.000,- of meer heeft. U dient dan te beschikken over een functionerend klasse 3 alarm. Het alarm dient scm gecertificeerd te zijn, inclusief hellingdetectie. Standaard hebben de meeste Defenders enkel een klasse 2 alarm.

Wanneer u op het moment nog geen klasse 3 alarm heeft, dan verwijzen wij u graag door naar Autoshop de Tunnel, gevestigd in Nijmegen. Zij kunnen uw klasse 2 systeem voor een bedrag tussen de €125,- en €150,- (exclusief btw) aanpassen naar een systeem dat gelijk staat aan een klasse 3 systeem. Naderhand krijgt u een verklaring, waarin wordt bevestigd dat u de juiste beveiliging voor uw auto heeft.
In de daaropvolgende jaren kunt u ieder jaar, voor €25,- (exclusief BTW), de verklaring verlengen.